کوچ به چه معناست ؟
کوچ به چه معناست ؟
همه ما افرادی را میشناسیم که به اصطلاح اجتماعی و عاشق انگیزه دادن به مردم و دیدن موفقیت آنها هستند. شاید این افراد بهترین گزینه برای کوچ شدن باشند! چرا؟ چون در کوچینگ، اساساً کوچ به افراد کمک میکند تا عملکرد خود را بهبود ببخشند. به طور دقیقتر، به آنها کمک می کند تا اهداف خود را روشن کنند، موانعی که آنها را عقب نگه میدارد را شناسایی کنند و سپس استراتژیهایی را برای غلبه بر هر مانع ارائه دهند. کوچ های خوب بر این باورند که افراد همیشه پاسخ مشکلات خود را دارند؛ اما گاهی برای یافتن پاسخ به کمک نیاز دارند. به طور خلاصه، کوچها برای استفاده حداکثری از نقاط قوت، پشتیبانی لازم برای دستیابی به تغییر طولانی مدت را برای افراد فراهم می کنند
کوچ فردی است که بهطور حرفهای آموزش دیده است تا شما را در مسیر به حداکثر رساندن تواناییها و دستیابی به نتایج دلخواهتان همراهی کند. او کسی است که شما را حمایت میکند تا اهداف خود را شناسایی کرده و در طول مسیر شما را تشویق میکند تا نسخه بهتری از خودتان بسازید. به طور کلی، کوچ به فردی گفته میشود که تخصص و مهارت استاندارد شده کوچینگ را در بستری آکادمیک، معتبر و ساختارمند کسب کرده و با استفاده از ابزارها و تکنیکهای خاص، کوچی یا همان مراجع را تا رسیدن به هدف همراهی و حمایت میکند.
یک فرد ممکن است زمانی که به دنبال پیشرفت حرفه ای است، کوچ استخدام کند، یا یک کسب و کار ممکن است یک کوچ را برای بهبود کار تیمی اعضای سازمان خود استخدام کند. دلیل هرچه که باشد، همه افراد می خواهند با کمک یک کوچ، به بهترین شکل ممکن به موفقیت دست یابند.
در ایران کوچ ها غالبا کوچینگ را به عنوان شغل دوم خود برمیگزینند. طبق آخرین آمار های جامع فراکوچ که از بیش از ۵۰۰ کوچ معتبر به دست آمده، ۷۰ درصد جمعیت کوچ هارا بانوان تشکیل میدهند و تنها ۳۰ درصد آنها اقایان هستند. این آمار زمانی معنا پیدا میکند که بدانید توجه داشته باشید که کوچ های حرفه ای مشکلات را برای مراجعین خود حل نمی کنند؛ اما می توانند آن ها را برای حل مشکلات خود همراهی کنند و به آنها انگیزه دهند. چرا که کوچ یک متخصص در موضوعات مختلف نیست، بلکه بیشتر بر کمک به فرد برای کشف و استفاده از پتانسیلهای خود متمرکز است.
دیدگاهتان را بنویسید